Menu
  •  
  •  
  •  
Prijs
Schoenmaat
Kleur
Materiaal
Zool
Hoogte

Danssneakers heren sodanca

24 48 72 Standaard Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
Op bestelling
SoDanca danssneaker DK30 Stevige Lage Danssneaker met Splitzool...
De So Danca DK30 is een mooie en lichte danssneaker die perfect geschikt is voor bijvoorbeeld zouk of jazz. Ook heeft dit model een splitzool met extra ondersteuning voor de wreef. Gemaakt van synthetisch leer en de DK30 heeft ook een buitenzool, wat dus erg slijtvast is. Kortom,... Meer
€ 74,95
€ 74,95
24 48 72 Standaard Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Danssneakers voor heren zijn er in verschillende stijlen en modellen. Hierdoor is er een geschikte danssneaker te vinden voor iedere dansstijl en sporttype, waaronder Jazz, Hiphop, Streetdance, Salsa, Ballroom of Zumba. Om het optimale uit de dansles of training te halen is het belangrijk om een de juiste danssneakers te dragen. Dit voorkomt blessures of het aanleren van de verkeerde techniek.

Heren danssneakers zorgen voor steun, comfort en flexibiliteit. Hierdoor wordt het bewegen, zoals draaien en springen makkelijker. Een hoog model sneaker zorgt voor extra stevigheid rondom de enkel. Een laag model juist voor meer bewegingsvrijheid. Al onze danssneakers voor heren worden gemaakt van speciaal duurzaam materiaal, zoals leer of canvas, wat prettig aanvoelt tijdens het dansen of sporten. Ook gaan deze materialen nog soepel naar de voet vormen voor de perfecte pasvorm.

Voor de zool van danssneakers voor heren zijn er verschillende mogelijkheden in vorm en materiaal. Zo kan gekozen worden voor een doorlopende zool of splitzool. Waar de doorlopende zool zorgt voor stevigheid, biedt de splitzool veel flexibiliteit.

Sommige zolen zijn gemaakt van kunststof, wat zorgt voor voldoende grip op de dansvloer en daarbuiten. Ook zijn er zolen gemaakt van suède. Dit zorgt ervoor dat glijdende bewegingen makkelijk gaan. Om de suede zool te onderhouden en de danssneaker lang mee te laten gaan, adviseren wij om een danssneaker met suede zool enkel binnen te dragen op de dansvloer.

De heren danssneaker is beschikbaar in verschillende lengte en breedte maten. Zo zijn er smalle modellen, maar ook voor de brede voet zijn er sneakers die erg geschikt zijn. Verder zijn danssneakers te verkrijgen in diverse kleuren.

Meer

-5% Korting
Op je eeste bestelling.
Gebruik kortingscode: FIRSTTIME