Menu
  •  
  •  
  •  
Prijs
Schoenmaat
Kleur
Materiaal
Hoogte
Zool

Danssneakers kids papillon

24 48 72 Standaard Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
Bekijk product Video
Bestseller
Papillon PK1513 Lage Danssneakers met Splitzool voor Kinderen...
De Papillon PK1513 danssneaker is een lage dansschoen die prettig aansluit rondom de voet. Gemaakt van canvas wat erg stevig en stabiel aanvoelt. De dikkere zolen hebben goede demping en de splitzool zorgt ervoor dat de voeten goe... Meer
€ 49,99
€ 49,99
Bekijk product Video
Bestseller
Papillon PK1500 Hoge Danssneakers met Splitzool voor Kinderen...
Papillon PK1500 is een hoog model danssneaker voor kinderen. De hoogte van de sneaker geeft meer steun rondom de enkel en het leer vormt zich perfect naar de vorm van de voet. Ook de klittenband strip zorgt voor voldoende steun. Wanneer je last hebt van zwakke enkels is deze... Meer
€ 79,99
€ 79,99
24 48 72 Standaard Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Danssneakers voor kids zijn er in verschillende stijlen en modellen. Hierdoor zijn ze makkelijk te gebruiken voor meerdere dans en sport stijlen zoals, jazz, hiphop, streetdance of Zumba. Voor kinderen zijn er verschillende danssneakers in kleinere maten beschikbaar, zo is er voor ieder type voet een paar danssneakers te vinden.

Naast de standaard zwarte danssneakers, zijn er ook diverse modellen in leuke kleurrijke uitvoeringen. Danssneakers zorgen voor steun, comfort en flexibiliteit. Hierdoor wordt het bewegen, zoals draaien en springen makkelijker. Een hoog model sneakers zorgt voor extra stevigheid rondom de enkel. Een laag model juist voor meer bewegingsvrijheid.

Danssneakers voor kinderen kunnen zowel binnen- als buiten gedragen worden. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk al thuis aangetrokken worden en scheelt dit weer tijd tijdens het omkleden op de dansschool. Danssneakers die verkrijgbaar zijn bij Mijndanssneakers.nl worden gemaakt van speciaal duurzaam materiaal, zoals leer of canvas, wat prettig aanvoelt tijdens het dansen of sporten. 

Ook voor de zool zijn er verschillende mogelijkheden in vorm en materiaal. Zo kan gekozen worden voor een doorlopende of splitzool. Waar de doorlopende zool zorgt voor stevigheid, biedt de splitzool veel flexibiliteit. Sommige zolen zijn gemaakt van kunststof, wat zorgt voor voldoende grip. Ook zijn er zolen gemaakt van suède. Dit zorgt ervoor dat glijdende bewegingen makkelijk gaan.

Kortom, bent u opzoek naar comfortabele danssneakers voor uw zoon of dochter? Kom dan zeker een keer langs bij DANSWinkel Eindhoven of neem een kijkje in de webshop.

Meer

-5% Korting
Op je eeste bestelling.
Gebruik kortingscode: FIRSTTIME