Menu
  •  
  •  
  •  
Prijs
Schoenmaat
Kleur
Materiaal
Hoogte
Zool

Danssneakers kids sodanca

24 48 72 Standaard Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster
Op bestelling
So Danca DK69 Zwarte Danssneaker met Splitzool voor Kinderen
De So Danca DK69 is een stoere en stevige danssneaker, onder andere geschikt om te dragen tijdens hiphop en streetdance. Door de dikke zolen geven de sneakers veel demping, maar door de splitzool behouden ze hun flexibiliteit. Gemaakt van nylon en suede.   Kle... Meer
€ 108,95
€ 108,95
24 48 72 Standaard Naam A - Z Naam Z - A Prijs Laag > Hoog Prijs Hoog < Laag Lijst Raster

Danssneakers voor kids zijn er in verschillende stijlen en modellen. Hierdoor zijn ze makkelijk te gebruiken voor meerdere dans en sport stijlen zoals, jazz, hiphop, streetdance of Zumba. Voor kinderen zijn er verschillende danssneakers in kleinere maten beschikbaar, zo is er voor ieder type voet een paar danssneakers te vinden.

Naast de standaard zwarte danssneakers, zijn er ook diverse modellen in leuke kleurrijke uitvoeringen. Danssneakers zorgen voor steun, comfort en flexibiliteit. Hierdoor wordt het bewegen, zoals draaien en springen makkelijker. Een hoog model sneakers zorgt voor extra stevigheid rondom de enkel. Een laag model juist voor meer bewegingsvrijheid.

Danssneakers voor kinderen kunnen zowel binnen- als buiten gedragen worden. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk al thuis aangetrokken worden en scheelt dit weer tijd tijdens het omkleden op de dansschool. Danssneakers die verkrijgbaar zijn bij Mijndanssneakers.nl worden gemaakt van speciaal duurzaam materiaal, zoals leer of canvas, wat prettig aanvoelt tijdens het dansen of sporten. 

Ook voor de zool zijn er verschillende mogelijkheden in vorm en materiaal. Zo kan gekozen worden voor een doorlopende of splitzool. Waar de doorlopende zool zorgt voor stevigheid, biedt de splitzool veel flexibiliteit. Sommige zolen zijn gemaakt van kunststof, wat zorgt voor voldoende grip. Ook zijn er zolen gemaakt van suède. Dit zorgt ervoor dat glijdende bewegingen makkelijk gaan.

Kortom, bent u opzoek naar comfortabele danssneakers voor uw zoon of dochter? Kom dan zeker een keer langs bij DANSWinkel Eindhoven of neem een kijkje in de webshop.

Meer

-5% Korting
Op je eeste bestelling.
Gebruik kortingscode: FIRSTTIME